zondag 13 augustus 2017

Hello friend

Vandaag verschijnt er op het blog van Craftliners weer een bericht van mij. Hartstikke leuk als je daar even een kijkje gaat nemen. Deze keer niet alleen een kaartje, maar ook een labeltje. Gisteren zijn we teruggekomen van drie heerlijke weken in Frankrijk. Het waren vooral ook relaxte weken waarin we heel rustig aan gedaan hebben, veel boeken hebben verslonden en gezellige uitstapjes hebben gemaakt. Wij kunnen er weer tegen! En hoe gaat het met jullie?

21 opmerkingen:

  1. Dat klinkt als een relaxte vakantie! Ik heb sinds lange tijd ook weer eens boeken gelezen in deze vakantie. Heerlijk om even niks te moeten. Je kaartje is trouwens mooi geworden. Er liggen hier nog wat stencils te wachten om gebruikt te worden. Ik ga snel even bij Craftliners kijken hoe je het precies gedaan hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat jullie er weer zijn!! En een toffe vakantie hebben gehad! Je kaartje met label is supergaaf, ik hou ervan!! Gezellige dag, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Welkom terug Ellen.....je laat gelijk al een prachtige kaart en label zien!
    Fijn dat jullie zo genoten hebben....nu nog lekker nagenieten!
    Groetjes en een fijne zondag,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Terug thuis.. Hopelijk heb je nog de tijd om wat na te genieten van jullie reis...? Wij genieten van een verlengd weekend met een bbq bij vrienden, etentje met de familie en klussen, klussen, klussen in ons huisje :)
    Mooie kaart en label, schitterende achtergrond, gewaagd zwarte tekst,... Well done :)
    Groetjes, Charlotte

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi kaartje Ellen, klinkt goed drie weken Frankrijk. Ik moet nog vakantie krijgen...heb je de achtergrond eerst gemaakt en toen geembost? Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Liebe Ellen
    Wow toll! Super in diesen Farben und dann das Muster👍🏻
    LG Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, dat is echt mooi gedaan!
    Boeken lezen doe ik ook heel veel, da's genieten he ;-) Fijn dat je een mooie reis achter de rug hebt, dat kunnen ze je al niet meer afnemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldig, je kaartje!! Daar kun je mee thuis komen ;-) Wat vliegt de tijd toch, zijn jullie echt drie weken weg geweest?? Ik nog aan het werk, maar.... over drie weken zijn wij weg! Heerlijk om naar uit te kijken! Ik ga snel kijken op het Craftliners blog, ben benieuwd hoe je te werk bent gegaan! Geniet nog even van de vakantie thuis, ook lekker! En boeken lezen.... Toen ik las over de film die jullie hadden gezien (Antonina's dierentuin), heb ik het e-book gelezen, prachtig!! Kan me voorstellen dat de film heel indrukwekkend was!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gaaf gedaan Ellen...met top effect!
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Welkom thuis! Lekker genoten van jullie vakantie?
    Je kaartje is weer top! Leuk gemaakt, ik heb even bij craftliners gespiekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De kleuren spatten er van af:) Wat gaaf! Fijn dat jullie zo hebben genoten. Wat vliegen die weken dan snel om hé! Hier geen vakantie; ik ben afgelopen maandag begonnen in een nieuwe baan. Ben er hartstikke blij mee en de eerste week was erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Welkom thuis! Heerlijk om zo lang weg te zijn geweest en dat jullie er zo van hebben genoten! Je kaartje en label zien er super uit. Gave kleuren en opmaak! (Je linkje verwijst alleen naar een ouder bericht...). Ik vind je sneak peek foto ook wel inspirerend, zo met de afgesneden vlakken. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vanochtend klopte mijn linkje inderdaad niet. Maar heb het 'verholpen'. Op het moment van jouw reactie moet het naar het goede kaartje verwijzen. Bij mij althans wel ;-)

      Verwijderen
  13. Gave kaart én label! Leuk dat jullie een fijne vakantie hebben gehad, geniet nog even!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  14. WAT een GEWELDIGE kaart!!! Heel mooi!!
    Fijn dat jullie vakantie zo prettig was, dat is ook wat je nodig hebt om te relaxen. Hoer ook zoiets :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Echt een top kaartje! Super kleurgebruik. Ik ga zo even bij Craftliers kijken, want je hebt vast daar beschreven hoe je het gedaan hebt.
    Fijn dat je weer terug kunt kijken op 3 heerlijke weken ontspanning. Nu thuis nog even afkicken voor de plicht weer roept.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een hele mooie kaart en label, en die zwarte tekst erop, prachtig.
    Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke techniek en prachtige kleuren! Mooi hoe het wit tussen de kleuren doorkomt. Prachtig setje!!
    En ah, drie weken Frankrijk... heerlijk!! Ik heb het echt gemist dit jaar. (zeker met dit weer hier!) Ben alweer twee weken aan het werk. Volgend jaar gaan we zeker, verheug me er nu al op ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heel leuke set. Spetterende kleuren ook, heel mooi!
    Fijn om te horen dat jullie het zo leuk hadden!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. O waw, die achtergrond! Een heel toffe kaart!
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een mooie kleuren ! Heel mooie kaart !
    Bij ons was het ook een relax-vakantie ! Ik heb 7 boeken gelezen, heerlijk ! Ik heb mezelf voorgenomen om ook tijdens het jaar elke dag een half uurtje vrij te maken om te lezen. Nu kijken of het lukt !

    BeantwoordenVerwijderen