maandag 21 november 2016

Joy from me to you

Deze hadden jullie nog tegoed. Kaartje nummer drie van de 'knutselen i.p.v. sporten avond' van Mariken en mij van vorige week. De ingrediĆ«nten had ik hier al laten zien. En nu is het kaartje klaar. Zelf nog een gatencirkelstans erbij gepakt en wat sequins. Klaar is ie. Mijn derde Mariken kaartje. Morgen een verslagje van ons uitstapje naar Amsterdam. Daar zijn Mariken en ik zaterdag geweest. Hopelijk tot dan!

14 opmerkingen:

  1. Mariken kaartjes...dat klinkt grappig!!! Ik vind het toch een echte Ellen, strak, met die cirkelstans in het midden, ik hou hiervan, maar dat wist je al...Ik zit nog na te genieten van de gezellige zaterdag, daar kan ik weer even op teren. Jij een fijne maandag en tot morgen! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi Ellen, het achtergrondje is supergaaf! Leuk gedaan met de geponste rondjes. Ik zag al foto's voorbij komen op Insta van Mariken, jullie hebben vast genoten in Posthumus, zoveel te zien en... zoveel te koop ;-)

    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is helemaal goed gekomen met je derde kaart Ellen....heel erg leuk gedaan! Je berichtje hieronder is ook leuk....ik dacht steeds dat je kaartje bij een muurtje
    stonden....maar weten dat dat niet zo is....gaaf bedacht!
    Groetjes diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig distress achtergrondje en leuk ook die witte stippels op het rendier! De stans past er mooi bij, hij maakt de kaart weer helemaal 'Ellen'!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt een hele mooie !!!!!
    Vooral de achtergrond springt er uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Alweer zo'n leukerd Ellen! Ik kom morgen zeker even je verslagje lezen, was vast gezellig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooi kaartje Ellen.
    Die achtergrond is prachtig!
    Leuk ook die gatencirkelstans..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh superleuk!! Dat springende rendier, daar word je meteen blij van!
    Groetjes en tot morgen!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat Mariken als schreef; ik vind het ook een onvervalste Ellen:). En een stans gebruikt; dat vind ik ook zo ongeveer je handtekening. En altijd erg mooi! Dat rendier vind ik su-per!

    BeantwoordenVerwijderen